Festa de Carnestoltes a la plaça del Mercat del Guinardó!
Dissabte 10 de febrer de 2018.
Començarem a les 11h amb una xocolata amb melindros i taller de pinta cares; a les 12h l’esbojarrat espectacle La Caputxeta Boja amb la cia. Escalivada i en acabat l’entrega de premis del concurs de disfresses.

TÈCNIQUES DE CREATIVITAT APLICADA

Taller artístic
A càrrec de l’artista David Pérez Pol
DIjous 1 de febrer, a les 19.00 h

Preu: Gratuït | Centre Cívic Guinardó
El David Pérez Pol ens proposa una visita guiada a la seva exposició i una posterior xerrada teòrico-pràctica sobre les tècniques que utilitza per a crear les seves peces de poesia visual.

Activitat paral·lela a la seva exposició La rebel·lió dels objectes que es pot visitar a la sala Jaume Valor de l’11 de gener al 6 de febrer.

Inscripcions per mail a:
informacio@ccguinardo.cat

Taller de pintura mural 
A càrrec de l’artista Maybuch Victorel

Aquest taller és una trobada en el qual es busca que, a partir de l‘experimentació, es realitzi un mural de manera col·lectiva. Al llarg del taller els alumnes faran un recorregut pel món de la pintura mural, aprenent les seves tècniques, el seu procés creatiu i el treball comunitari…

Música de conte. Contes de vent-fusta

Un concert amb alguns dels contes musicals més cèlebres de la història de la música. Ens aproparem al conegudíssim Pere i el Llop, de Serguei Prokófiev, reviurem el món dels germans Grimm amb la versió musical de Hänsel i Gretel…