Curs Escolar

Agenda

“Si vols resultats diferents, no facis sempre el mateix” A. Einstein

Calendari

Les Colònies

Aquest curs les colònies d’Infantil 4 i Infantil 5 seran del 17 al 19 d’abril a la casa “Can Vilalta” al Moianès. L’alumnat d’Infantil 3 hi anirà a passar el dia dijous 18 d’abril.

 

Les colònies de 1r i 2n es duran a terme del 8 al 12 d’abril a la casa “La Fosca” a Palamós.

Les colònies de 3r i 4t aquest curs es faran a “La Granja” de Santa Maria de Palautordera, del 15 al 19 d’abril.

Les colònies de 5è es faran del 13 al 17 de maig a la casa de colònies “Eurostage” a Caldes d’Estrac.

L’alumnat de 6è del Pit-Roig tancarà la seva etapa de Primària amb un viatge. Properament es concretaran les dates i l’indret.

Les festes

En blanco
La Castanyada

31 Octubre

Cada any, per la tarda, La Castanyera visita al alumnes d’educació infantil i tota l’escola fem un berenar de castanyes, moniatos i panellets.

Santa Cecília
22 Novembre

No hi ha millor manera de celebrar el dia de Santa Cecília (patrona de la música) que escoltant petites melodies que toquen els nostre alumnes.

Sant Nicolau

5 Desembre

Sant Nicolau, patró dels infants arriba a l’escola acompanyat del seu seguici. Només arribar ens ofereix un pregó i quan arribem a les classes trobem algun petit regal que ens ha deixat durant la nit. 

A mig matí, ens convida a esmorzar xocolata desfeta i melindros i després els alumnes de 1r de primària ens representen la llegenda.

Nadal

20 Desembre

Quina és la millor manera d’acabar el primer trimestre? Doncs, celebrant l’amic invisible i per dinar fer un gran àpat de Nadal amb sopa de galets, pollastre rostit i de postres… neules i torrons!

Carnestoltes

9 Febrer.

Des de l’arribada de Sa Majestat el Rei Carnestoltes fins que se’l jutja, a l’escola passem una setmana ben esbojarrada… Amb consignes diàries a seguir, esmorzars de botifarra d’ou i la gran Rua per la pista de l’escola on totes les nenes i els nens poden lluir les seves disfresses i admirar les dels seus companys.

La Mona

22 Març.

Acabem el segon trimestre d’una manera ben dolça… Cada classe dissenya i elabora la seva mona. Per la tarda s’exposen i abans de marxar de vacances un bon mos de les mones més dolces.

Sant Jordi

23 Abril.

A qui no li agrada endinsar-se en un món màgic i ple de fantasia? Durant el matí de Sant Jordi gaudim d’una extensíssima exposició de llibres on cada alumne aporta el seu conte o llibre preferit perquè la resta en pugui gaudir.

Per la tarda, no poden faltar els tradicionals Jocs Florals on es premien les millors obres de cada curs escrites pels alumnes en hores de text a l’escola.

Compartim el projecte interdisciplinari

23 Maig.

Al llarg del dia tot l’alumnat del Pit-Roig descobreix què han investigat els altres grups classe sobre el projecte interdisciplinari que tots compartim.

A la tarda, les famílies descobreixen de primera mà, tot el què han treballat i après els diferents cursos al llarg de l’any.

La Tómbola

7 Juny

Gran festa al vespre on pots sortir ben carregat de joguines i amb la panxa ben plena. Totes les famílies de l’escola estan convidades a assistir aaquesta festa on hi ha activitats per als nens, concurs de ball i una bona varietat d’entrepans i begudes per amenitzar un calorós vespre de juny.

Aquesta festa està organitzada per les famílies i alumnes de 6è i els mestres de l’escola per recollir diners per ajudar en el seu tradicional viatge de final de curs.

Final de curs

21 Juny

Cada any diem adéu al curs d’una manera ben especial: fem una sortida tota l’escola junts, una gimcana… però el que mai falla és el cant de L’hora dels adéus per acomiadar als alumnes de sisè que deixen l’escola i passen a l’institut i desitjar-los molta sort en aquesta nova etapa.

D A T E S   D ‘ I N T E R È S

13

Octubre

Festa de lliure disposició

 

07

Desembre

Festa de lliure disposició

Pont de Desembre

12

Febrer

Festa de lliure disposició

Carnestoltes

21

Maig

Festa de lliure disposició

21

Juny

Darrer dia lectiu

LOCALITZACIÓ

C/Aguilar, 4

08032 Barcelona

TELÈFON

934 33 55 34

 

HORARI

Dl. a Dv :

07:30 a 18:00 h.