Serveis

SECRETARIA

Dona suport a les famílies alhora de rebre els serveis que gestiona l’AFA, com el menjador, extraescolars, guarda i casal d’estiu.

La Sílvia Ramírez és la persona que coordina la secretaria.

TEMPS DE MIGDIA

Servei de cuina pròpia, gestionada per l’AFA, que ofereix productes de qualitat i de proximitat a tots els infants del Pit-Roig. La composició dels menús té el vist-i-plau d’un representant de l’Agència de Salut Pública.

Contacte: cuinamenjador@escolapitroig.cat

EXTRAESCOLARS

Oferta d’activitats en temps no lectiu per a infants de P4 a 6è que es realitza del mes d’octubre al mes de maig. L’AFA dissenya la programació d’extraescolars d’acord amb el projecte educatiu de l’escola i conjuntament amb la direcció i l’ofereix a totes les famílies del Pit-Roig. Les activitats amb més recorregut són les esportives: multiesport, futbol, bàsquet, patinatge i també l’anglès, la dansa i la robòtica. 

SERVEI DE GUARDA

Atén als infants tots els dies de 7:30h a 9:10h i de 16:30h a 17:40h. A les 9 i a les 9:10h les monitores acompanyen els nens i nenes a les seves aules. 

L’accés a aquest servei es fa de 7.30 a 8.00 hores davant de la porta principal de l’escola (c/Aguilar 4) i a partir de les 8.00 hores, s’hi accedeix per la pista. A la tarda, la sortida es fa per secretaria.

Preus del servei de guarda 

E-mail: silvia.ramirez@escolapitroig.cat 

CASAL D'ESTIU

Activitats de lleure educatiu, durant la darrera setmana de juny i al llarg del mes de juliol, en horari escolar: de 9 a 17 hores. Les activitats s’organitzen per nivells d’edat per adaptar-les a les necessitats i interessos dels infants i inclouen diverses sortides fora dels espais de l’escola. Tots els anys s’ofereixen noves temàtiques. 

Programació del Casal d’Estiu 2023

ECO-LÒGIChttps://escolapitroig.cat/wp-content/uploads/2023/04/CASAL-ESTIU-2023.pdf

Formulari d’Inscripció: https://forms.gle/3L7gkhRVHqC2iipW8

Contacte: casal@escolapitroig.cat

LOCALITZACIÓ

C/Aguilar, 4

08032 Barcelona

TELÈFON

934 33 55 34

 

HORARI

Dl. a Dv :

07:30 a 18:00 h.