Servei d'ACOLLIDA

Tornar a Serveis

Atén als infants tots els dies de 7:30h a 9:10h i de 16:30h a 17:40h. A les 9 i a les 9:10h les monitores acompanyen els nens i nenes a les seves aules.

L’accés a aquest servei es fa de 7.30 a 8.00 hores davant de la porta principal de l’escola (c/Aguilar 4) i a partir de les 8.00 hores, s’hi accedeix per la pista. A la tarda, la sortida es fa per secretaria. 

Podeu sol·licitar aquest servei de forma continuada o puntual. Els preus varien en funció de la regularitat i /o de l’estona que se’n fa ús (es fa un registre diari d’usuaris). El cobrament es fa efectiu en el mateix compte bancari on es cobren els rebuts mensuals de l’escola, però com a concepte independent.

 D’altra banda, l’alumnat que no ha estat recollit 5 minuts més tard de la seva hora de sortida és acompanyat per mestres fins a aquesta aula.Si a partir de les 17:40h queda cap nen o nena als servei d’acollida, la persona encarregada truca a totes les persones autoritzades per d’endur-se’l. En cas de no poder contactar amb ningú es truca a la Guàrdia Urbana. El retard en la recollida se sanciona amb el cobrament d’una hora addicional.

 En l’actual situació derivada de la pandèmia i per tal de minimitzar situacions de risc de contagi, recomanem que els infants vinguin esmorzats de casa. En arribar al servei d’acollida del matí, es prendrà la temperatura i es farà rentat de mans amb gel hidroalcohòlic. L’ús de la mascareta és obligatori i no es podran portar joguines de casa. Es proporcionaran pilotes per jugar als patis que seran desinfectades abans i després de l’activitat. 

TARIFES SERVEI D’ACOLLIDA

LOCALITZACIÓ

C/Aguilar, 4

08032 Barcelona

TELÈFON

934 33 55 34

 

HORARI

Dl. a Dv :

07:30 a 18:00 h.